Регистрирајте се сега!

Ако сакате да закажете бесплатен демо час пополнете ја формата подолу:

Ве молиме пополнете ги сите полиња.

Име и презиме на вашето дете

Колку години има вашето дете?

Име и презиме на родителот

Место на живеење (град/општина)
Скопје:
АеродромГази БабаКисела ВодаКапиштецКарпошКарпош ВлаеЦентар

Мобилен телефон

Е-маил адреса

Центри