Франшизери

Ако барате  бизнис идеја и сакатe да станатe независни, ние ви нудиме можност за бизнис соработка.

Бреинобреин Македонија има  лиценца и ги повикува сите заинтересирани за бизнис соработка под формата франшиза.

Станете дел од еден успешен тим, испратете барање или обратете се на +389 78 388 936.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашето големо семејство Brainobrain. Ако се интересирате за соработка, ве молиме контактирајте нè.

"Име и презиме на вашето дете"

"Колку години има вашето дете?"]

"Име и презиме на родителот"]

"Наведете територија на франшизен центар за која сте заинтересирани"]

"Мобилен телефон"]

"Е-маил адреса"]

Центри